Kafejnīca

Darba laiks (ziemas sezona)

I-IV: Aizvērts
V:  12:00 – 21:00
VI: 12:00 – 21:00
VII: 12:00 – 20:00

Ēdienkarte

Uzkodas

Svaigi dārzeņu salāti ar garnelēm un jūras veltēm 5.20
Pērļu kuskusa salāti ar mīksto kazas sieru 4.80
Kārtainie mājas kūpinātās vistas salāti 4.90
Cēzara salāti ar vistu un kūpinātu bekonu 5.50
Cēzara salāti ar garnelēm 5.80
Pašmājas kūpinātas vistas spārniņi 5.60
Sēklu maizītes ķiploku grauzdiņi ar pikanto mērci3.60
Sīpolu gredzeni ar ķiploku mērci 4.40
Kraukšķīgie tsingtao pavasara rullīši 4.80
Cepti nēģi ar zaļumu salātiem un sinepju mērci 9.20

Pamatēdieni

Tradicionālā pašaudzētas cūkas gaļas karbonāde 5.90
Cūkgaļas karbonāde „Vidzemnieku’’ gaumē 6.80
Vistas filejas karbonāde 5.90
.. ar sieru 6.40
.. ar ananāsiem un sieru 6.80
.. ar tomātiem un sieru 6.80
Krāsnī ceptas cūkas gaļas ribiņas
ar štovētiem kāpostiem
5.60
Pašaudzētas cūkas gaļas cepetis ar timiānu 6.90
Kraukšķīgās kartupeļu pankūkas
ar žāvētu gaļu un skābo krējumu
4.50
Cūkas gaļas podiņš ar pupiņām un zaļumiem 5.90
Bukstiņputra ar pašmāju kūpinātu cūkas krūtiņu 4.90
Turku zirņu un zaļo pupiņu sautējums
ar čilli un zaļumiem
4.80
Burgers ar ceptu cūkas gaļas fileju 
un frī kartupeļiem
5.40
Sautēta liellopu gaļa sīpolu un saldā krējuma mērcē8.90
Lazanja ar cūkas gaļu un sieru 5.90
Spageti makaroni ar jūras veltēm, saldo krējumu
un ceptiem tomātiem
7.30

Zupas

Neapolitānas tomātu krēm-zupa ar
mocarellas siera bumbiņām
4.90
Siera krēm-zupa ar garnelēm un parmezāna sieru 5.20
Mājas soļanka ar skābo krējumu un zaļumiem 4.80

Zivju ēdieni

Krāsnī cepta varavīksnes forele 7.80
Cepts – citronos marinēts – lasis uz iesma 8.20

Bērniem

Makaronu bantītes ar sieru un tomātiņu 3.60
Vistas filejas nageti ar frī kartupeļiem 4.80
Mājas kotletītes ar piedevām pēc izvēles 3.90
Zemeņu vai plūmju saldējuma kokteilis 3.80

Deserts

Zemeņu un biezpiena krēma kārtojums 4.70
Zaher šokolādes torte ar aveņu mērci 5.20
Rupjmaizes kārtojums ar svaigām
zemenēm un dzērvenēm
4.80
Saldējums ar augļiem – ogām, riekstiem
vai ogu mērcēm pēc izvēles
3.80